Wat is PowerSlim?

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vinden we namelijk enorm belangrijk. Bij Make-a-move sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PowerSlim

  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach

  • Een persoonlijk voedingsplan

  • Lekkere producten en makkelijke recepten

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

Wat mag je eten?

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je genieten, op een verantwoorde manier!