top of page

Bodyperfect handelt tegen celullite, striemen en werkt ook als lymfedrainage behandeling!

Tot 6 gebieden kunnen behandeld worden: de armen, buik, love handles, de dijen zowel van binnen en buiten, de kuiten en tenslotte ook de kniën kunnen genieten van deze behandeling. Dit cellulite apparaat heeft dus drie hoofdfuncties:

  • Er wordt gewerkt aan de textuur van de huid: cellulite/celulitis oftewel de sinaasppelhuid wordt met dit apparaat sterk verminderd. Ook wordt de verslapte huid opnieuw verstevigd.

  • Ook wordt het volume van het behandelde gebied gereduceerd 

  • Lymfe drainagebehandeling: zware of vermoeide benen worden verholpen door het stimuleren van het lymfesysteem, waardoor het lymfevocht sneller wordt afgevoerd.

1%5B1%5D_edited.png

No miracles, just science.

Om overtuigd te zijn van de efficiëntie van een esthetische techniek is het belangrijk om eerst te begrijpen hoe het werkt. Als onze apparaten zulke goede resultaten mogelijk maken, is dat omdat ze werkelijk effect hebben op de huid en de cellen. 

Roterende en multipolaire radiofrequentie

 

Radiofrequentie bestaat uit het uitzenden van zeer hoogfrequente golven die warmte produceren. Deze warmte zal 2 belangrijke acties hebben: de vernietiging van de vetcellen voor de eliminatie van cellulite, en de aanscherping van de weefsels door de natuurlijke productie van collageen, die de huid aanspant en haar strakker en steviger maakt

Cavitatie

 

Het is een afslankende techniek die gebaseerd is op de werking van ultrasound geluidsgolven op de vetcellen. De geluidsgolven laten ze vibreren tot ze imploderen. Enkele weken na de behandeling worden ze dan op natuurlijke wijze door het lymfesysteem geëlimineerd.

Lymfedrainage

 

Dankzij een dubbele opwaartse en roterende beweging, wordt het lymfesysteem gestimuleerd en wordt overtollig lymfevocht afgevoerd.

bottom of page