top of page
Likami

Superfood for skin

BIOLOGISCH, NATUURLIJK, BOTANISCH

Likami is een nieuwe generatie van biologische, botanische huidverzorgingsproducten, gebaseerd op natuurlijke technologieën, een revolutie in de traditionele benadering van huid-, haar-, lichaams- en gezichtsverzorging.

HUIDVERZORGING OP MAAT

Likami is een ecoluxueus beautymerk dat je huid eenvoudig, maar compleet en 100% natuurlijk verzorgt. De resultaten zijn verbluffend, ongeacht je leeftijd, geslacht en huidtype. We raden je aan om dagelijks het ‘4-step program’ te volgen voor het beste effect op je huid.

Geen van onze producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA.

Likami
Jade Stone Roller
00:46
Hand Cream
00:43

HYDRATEER, BESCHERM & HERSTEL

Ontdek onze grote reeks aan natuurlijke producten. We gebruiken alleen actief, plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Step 1 Cleanse
00:42
Tailored Skincare
02:08

Puur, actief en volledig natuurlijk, Likami concentreert uw dagelijkse huidverzorging tot een selectie van multifunctionele, uiterst effectieve producten.

bottom of page