Cosmeceuticals

De grens tussen conventionele cosmetica en farmaceutica

UltraSlim

Anti Cellulitis Crème

Krachtige anti cellulitis crème die grondige afbraak van vetten stimuleert, lymfatische drainage bevordert om de natuurlijke verwijdering van triglyceriden te verhogen en collageenproductie voor verstevigend effect op de huid bevordert.De Cel-EMX™ -systeem met menthol en melkzuur laat een diepe penetratie in de huid toe om ongeëvenaarde resultaten te garanderen.

Actieve bestanddelen

Munt Extract (4%)

 

Plant erkend sinds de oudheid, is het ook onderdeel van de geschiedenis van de fytotherapie. Het staat bekend om zijn toning- en drainage-eigenschappen.

Cafeïne (3%)

 

Cafeïne is een krachtig natuurlijk actief bestanddeel dat op veel problemen kan inwerken. Wallen, donkere kringen, deze tonicerende actieve stof helpt om de microcirculatie van het bloed te stimuleren. Dit "tensor" effect is ideaal voor cellulitis en sinaasappelhuid.

Het is een krachtige antioxidant die de teint egaliseert en de glans van de huid verbetert. Het werkt ook tegen roodheid en andere irritaties dankzij de kalmerende eigenschappen.

L-Carnitine (1%)

 

Deze natuurlijke molecule verhoogt de vetafbraak en stimuleert het lymfestelsel om waterretentie te bestrijden.

Melkzuur (2%)

 

Het behoort tot de natuurlijke alfahydroxidezuren (AHA) die bekend staan om hun exfoliërende, gladmakende en toniserende eigenschappen. Het stimuleert de hydratatie.

Amandelolie (2%)

 

Rijk aan plantaardige vetten, bevat het omega 6 en 9, maar ook vitamine A, B, D en E. Het versnelt het celherstel, hydrateert de huid diep in de huid en geeft haar een grotere elasticiteit.

.

UltraFirm

Body Firming Crème

Krachtige verstevigende lichaamscreme die de groei van intercellulaire verbindingen binnen de extracellulaire matrix van de diepere huidlagen stimuleert. Verder wordt zowel de collageenproductie als de vernieuwing van de huidcellen in de diepere lagen gestimuleerd. Na verloop van tijd is er een zichtbaar jongere huid die aan weerbaarheid wint.

Actieve bestanddelen

Hyaluronzuur (3%)

 

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

CO-ENZYME Q-10 (3%)

 

Antioxidant aanwezig in elke cel, het is verantwoordelijk voor de goede werking van de cel. De natuurlijke productie neemt af met de leeftijd.

L-Carnitine (2%)

 

Deze natuurlijke molecule verhoogt de vetafbraak en stimuleert het lymfestelsel om waterretentie te bestrijden.

Glycolzuur (2%)

 

Actief element dat inwerkt op de huid en dode huidcellen verwijdert. Het vermindert vlekken en maakt een betere penetratie van actieve bestanddelen in de diepere lagen van de huid mogelijk.

Peptiden (2%)

 

Fragmenten van collageen die, wanneer aangebracht op de huid, kleine rimpels verminderen en de textuur van uw huid verbeteren. Ze stimuleren de natuurlijke productie van collageen.

OP AFSPRAAK

MAA & DIN:    8 - 13  & 16 - 20 uur

WOE:                8 - 13 uur

DON:                8 - 13  & 16 - 20 uur

VRIJ:                 8 - 14 uur

ZAT:                  9 - 12 uur

CONTACTEER ONS

T  +32 475 24 25 79

manu@make-a-move.be

Ieperse Steenweg 57

8630 Veurne

© 2021 Make a Move

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle