top of page

Venus Freeze+

  • Huid verstrakking en Lifting

  • Rimpel vermindering

  • Anti-ageing effect

  • Strakkere contouren

  • Vermindering van cellulite en vetophoping

mrf18e-v3_page_23.jpg

Welke zones kunnen behandeld worden?

Het gelaat, de hals, decolleté en het volledig lichaam kunnen behandeld worden.

Wat kan ik verwachten van het resultaat?

Een strakkere huid, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, minder cellulite en strakkere contouren van het lichaam.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen kan variëren van persoon tot persoon. Gemiddeld zijn er voor het gelaat 8 behandelingen nodig, voor de hals en het lichaam gemiddeld 10 behandelingen. Een behandeling duurt gemiddeld 30 à 40 min. Dit wordt steeds in cure aanbevolen met een frequentie van 1 à 2 keer per week. Na de cure is een maandelijkse onderhoudsbeurt aanbevolen om een mooi resultaat te behouden.

Wat is Venus Freeze+

Dankzij zijn unieke (MP)²technologie die multipolaire radiofrequentie combineert met magnetische pulsen,  creëert men een dichte uniforme warmte matrix. De combinatie van deze twee technologieën dringt diep door in de verschillende huidlagen en heeft daardoor een maximaal effect.  Het stimuleert de productie van collageen en de bloedcirculatie, fibroblasten  worden terug geactiveerd, alsook verloopt de aanvoer van voedingstoffen en zuurstof beter in de lederhuid. Dit  verbeterd zo de functie van de huidcellen. Zo bekomt men een strakkere egale huid en daarnaast worden vetcellen verkleind waardoor de contouren eveneens strakker worden en de cellulite vermindert.

Is de behandeling veilig?

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden reeds jaren toegepast in de geneeskunde, en zijn bewezen veilig en effectieve technologieën.

Is er een hersteltijd na de behandeling?

Neen, er is geen hersteltijd. Na de behandeling kan u direct uw dagelijkse activiteiten verder zetten.

Echte mensen, echte resultaten!

Vrijblijvend intake gesprek

bottom of page