top of page
Facebook banner E-Relieve.png

Pijnreductie rug, nek en gewrichten

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet je van jouw arts je zwakkere spieren verstevigen maar kan je nog moeilijk bewegen zonder pijn?
Met deze EMS sessies kan je jouw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voel je al een merkbaar verschil.

Met de E-Relieve van E-Fit krijg je zonder gewrichtsbelasting minder pijn. We werken op chronische pijnen enerzijds, maar we kunnen hiermee ook je rugschool vervangen. Ease the pain with E-Fit!

2.png
e-fit_beauty_slim_rugjas_close-up_0.jpg

E-Fit Beauty & Slim – Zonder sporten

We werken met een driedubbel effect:

  • We verdoven de pijnprikkels wat instant verlichting geeft. 

  • We werken probleemoplossend door de diepliggende spieren te verstevigen. Hierdoor ontlasten we de tussenwervelschijven.

  • De infrarood is deugdzaam bij chronische pijnen en zal het zelfgenezingsproces stimuleren.

E-Fit Infinity - Bewegingsplan

Heb je voldoende vooruitgang geboekt, dan kan er geopteerd worden om stap voor stap op te bouwen naar een bewegingsplan op maat.
De diepliggende spieren worden doelgericht verstevigd. 
Je leert terug bewegen zonder pijn! Na het bewegingsplan krijg je een micromassageprogramma om gespannen spieren los te maken of een pijnreducerende impuls.

De oefeningen worden gecombineerd met de E-Fit full body pakken bestaande uit een broek, jas, arm- en kuitgordels waarin 20 e-pads verwerkt zitten. Onder deze pakken draag je jouw persoonlijke E-Fit outfit. In 20 minuten worden de buikspieren, de borstspieren, de triceps & de biceps, de brede rugspieren ,de onderrug, de gluteus, de quadriceps & hamstrings en de kuiten geactiveerd.
Er wordt gewerkt met rugverstevigende programma’s, schouderontlastende oefeningen, … zonder te sleuren met zware gewichten en rekening houdend met jouw problematiek.

1.png

De volgende spieren worden geactiveerd:

  • Bovenste en onderste buikspieren

  • Trapezius spieren

  • Brede rugspier

  • Diepe rugspier (erector spinae)

  • Binnen heupspieren

  • Biceps / Triceps

Gespecialiseerde E-Fit rugjas

De gespecialiseerde rugjassen met elektropads maken komaf met lage rugpijn, nek- en schouderklachten, pijn veroorzaakt door verzwakte of overgespannen spieren. De E.M.S. impulsen die via de gespecialiseerde rugjas gegeven worden, zorgen ervoor dat je spiercontracties krijgt.

IMG_2705.JPG

Doordat deze spieren verstevigd worden, ontlast je jouw wervels en tussenwervelschijven. Dit gebeurt d.m.v. doelgerichte EMS impulsen. De E-Fit E-Relieve is ook een efficiënte hulp voor het vlugger herstel van rugpijn, veroorzaakt door zwakkere rugspieren en een slechte houding. Verkrampte spieren relaxen en worden losgemaakt met een speciaal micromassageprogramma op het volledige lichaam. Het E-Fit Beauty & Slim pakket bevat de gespecialiseerde rugjas met infrarood.

bottom of page