EpilPro - Diode Laser

Dankzij de “diode laser” technologie is permanente ontharing pijnloos en zonder risico.

Wekingsmechanisme

 

Diode lasers stralen infraroodstralen uit die een hoge affiniteit hebben met melanine. Wanneer de laser op de huid wordt gericht, passeert de huid en wordt geabsorbeerd door de haarbulbussen. Deze ophoping van licht in de bulbussen zal leiden tot intense warmte die vernietiging van het haar veroorzaakt door de vernietiging van haar diepe wortels.

Laser ontharing is het meest effectief op gepigmenteerde haren waar een permanente vermindering van maximaal 90% kan worden verkregen.

Is ontharing permanent?

 

Na elke sessie is er een vermindering van het aantal haren en hun dikte. Na 6 tot 8 sessies is de ontharing van het behandelde gebied voltooid. Na een paar jaar kan er nieuw haar verschijnen. In dit geval is het raadzaam om een sessie te herhalen. Eén onderhoudssessie per jaar wordt aanbevolen om de resultaten onbeperkt te verlengen

Is het pijnlijk?

Het intelligente pulsatiesysteem dat zich aanpast aan de huidtype en het krachtige koelsysteem, zal bijwerkingen minimaliseren en de comfort van de behandeling verhogen. De sessies zijn bijna pijnloos.

U voelt slechts een lichte tinteling. De sessie is minder pijnlijk dan conventionele waxing of permanente ontharing met gepulseerd licht (IPL).

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Voor lichte huidtypen moet u rekenen op ten minste 6 sessies. Zwarte huidtypen hebben soms een paar sessies meer nodig (afhankelijk van het type).

Voor een goed resultaat is het essentieel om de aanbevolen tijd tussen de sessies te respecteren:

  • 4 tot 6 weken voor het gezicht, bikini en oksels

  • 6 tot 8 weken voor benen, armen, rug, romp

OP AFSPRAAK

MAA & DIN:    8 - 13  & 16 - 20 uur

WOE:                8 - 13 uur

DON:                8 - 13  & 16 - 20 uur

VRIJ:                 8 - 14 uur

ZAT:                  9 - 12 uur

CONTACTEER ONS

T  +32 475 24 25 79

manu@make-a-move.be

Ieperse Steenweg 57

8630 Veurne

© 2021 Make a Move

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle