AFSLANKEN

 

 

Personal coach Emmanuelle stelt samen met u een persoonlijk doel voorop. Zoals een platte buik verkrijgen, cellulite wegwerken, vetverbranding op uw probleemzones, ... Uw doel kan bereikt worden op verschillende manieren, hieronder wat meer uitleg.

POWERFIT infraroodcabine

 

Ideaal voor mensen die willen afvallen, het figuur plaatselijk willen corrigeren en/of spieren wensen te verstevigen.

 

In de infrarood verwarmde Powerfitcabine voert u gedurende een halfuurtje al liggend een doelgericht oefenprogramma uit. De oefeningen werden samengesteld na een startgesprek en grondige FIGUURANALYSE en zijn volledig afgestemd op uw gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd.

 

De temperatuur in de cabine is tussen de 35 en 39 graden. De warme infraroodstralingen werken diep in op de spieren, voorkomen spierpijn, verminderen de belasting op rug en gewrichten en stimuleren de doorbloeding. Dat laatste zorgt voor de afbraak van vetreserves. In de cabine zitten ook verstelbare hand- en voetlussen met daaraan een tegengewicht.

E-FIT afslanken

 

VOOR WIE?  Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en alle maten die

...  weinig tijd hebben en snel resultaat willen

...  zich beter en strakker willen voelen

...  cellulite willen wegwerken

...  vrouwen die net bevallen zijn

...  hun probleemzones willen aanpakken

 

WAT?

In een E-pak voert u gedurende 20 minuten onder begeleiding van uw personal coach gepersonaliseerde oefeningen uit op de mat, crosstrainer, stepper of nordic track.

 

Het E-Fit (= electrofitness) toestel maakt gebruik van 20 e-pads die in een vest, broek, arm- en kuitgordels verspreid zitten. De e-pads sturen impulsen naar uw spieren, vetlaag, bindweefsel en huid waardoor de stofwisseling verhoogt wordt. Velen hebben last van het jojo-effect doordat vele diëten de stofwisseling vertragen. 

 

Elke lichaam is uniek, dus ook uw training. Uw personal coach bepaalt de instellingen en oefeningen op basis van uw figuuranalyse en doel.

Een E-fit sessie duurt 20 minuten en kan op de mat, crosstrainer of fiets.

 

MEER INFO?  Contacteer ons gerust!

 
 

VOEDINGSADVIES

 

Naast bewegen is een evenwichtige voeding de ideale combinatie om tot een gezonde levensstijl te komen.

 

Zoek je begeleiding omtrent een gezond voedingspatroon?

 

Dan kan je bij Els terecht. Els is erkend diëtiste, voedingsdeskundige en diabetes-educator. Zij zal je hierbij adviseren en ondersteunen.

Ook voor medische diëten die voor jou en jouw gezondheid noodzakelijk zijn, kan je haar consulteren.

Klik hier voor meer info.

 

LIGNAVITA proteïnedieet

 

Dit dieet heeft een andere invalshoek dan vele reguliere diëten. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Eiwitten (proteïnen) zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger. Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het proteïnedieet.

 

Het LignaVitadieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest en je geen honger hoeft te lijden. Je zult je bovendien fitter en energieker voelen.

 
 

OP AFSPRAAK

MAA & DIN:    8 - 13  & 16 - 20 uur

WOE:               8 - 13 uur

DON:               8 - 13  & 16 - 20 uur

VRIJ:                 8 - 14 uur

ZAT:                 9 - 12 uur

CONTACTEER ONS

T  +32 475 24 25 79

manu@make-a-move.be

Ieperse Steenweg 57

8630 Veurne

© 2016 by Make a Move

  • Facebook - Black Circle
  • Black Google+ Icon
Smoothies